Wijk bij Duurstede | Leersum

Service, service!

Concurrerend met grote ketens
Kwaliteitsbezorging
Uitstekende garantie
Showroom van 400m2
Klantervaringen

Home Over ons Collectie wonen Collectie Slapen Reviews Aanbiedingen Contact
 
Aanbiedingen

15% korting op multishades en duo rolgordijnen
Geldig t/m: 31 december 2018

Raamdecoratie is er in vele soorten en kleuren. En we maken het graag voor je op maat! Deze maand zetten we twee soorten in het zonnetje, de multishades en duo rolgordijnen. En dat doen we met een goede actie, namelijk 15% korting op álle multishades en duo rolgordijnen van de Aanhuis-collectie, in alle kleuren en alle maten.
De multishades en duo rolgordijnen zijn ook elektrisch te bedienen. En ook daarop kun je nu profiteren van een leuke actie: in plaats van € 123,- betaal je deze maand maar € 100,- voor de elektrische bediening d.m.v. een batterij.

Mooie acties op rol- & vouwgordijnen
Geldig t/m: 31 december 2018

Op 21 december is het de kortste dag van dit jaar. Om 16.30 uur gaat de zon dan alweer onder en kunnen de rolgordijnen dicht om het in huis knus en gezellig te maken. Deze en de komende maanden is stijlvolle raamdecoratie dus geen overbodige luxe. Maar heb je nog geen rol- of vouwgordijnen voor je ramen, of zijn deze wel toe aan vervanging? Kom dan deze maand bij ons langs en profiteer van twee leuke acties op rol- en vouwgordijnen. Zo krijg je 50% korting op elk 2e, 4e, 6e etc. vouwgordijn van de House of Happiness collectie én 25% korting op alle rol- en vouwgordijnen van onze Aanhuis collectie. Vervolgens komen onze vakmensen graag bij jou thuis langs om de juiste maten op te meten en de gordijnen vakkundig op te hangen.

10% korting op 7 verschillende kasten op maat
Geldig t/m: 31 december 2018

Klik hier voor meer informatie.

20% korting op houten jaloezieën met elektrische bediening
Geldig t/m: 31 december 2018

Jaloezieën zijn de ideale raamdecoratie als je graag wilt variëren met licht en privacy in de ruimte. Door de lamellen te kantelen krijg je meer of juist minder licht en zicht door de jaloezie. Of nog gemakkelijker, je laat de lamellen gewoon op afstand tuimelen via de elektrische bediening. Ook kun je hiermee de jaloezieën optrekken of weer neerlaten. En wil je dit niet elke keer handmatig wijzigen? Dan stel je je favoriete standen gewoon in zodat je de jaloezieën met één druk op de knop kunt veranderen.
Ben je overtuigd? Kom dan deze maand bij ons langs en profiteer van deze mooie actie!
 

25% korting op pvc-vloeren van de Aanhuis-collectie
Geldig t/m: 31 december 2018

De beste schilders staan in onze Aanhuis-collectie centraal voor de beste pvc-vloeren. Onze vloeren zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit materialen en te verkrijgen in diverse dessins en vele kleuren. Ze hebben een dikke toplaag en zijn niet van echt hout zijn te onderscheiden.

De pvc-vloeren DaVinci, Picasso, Rembrandt en Monet (toplaag 0.55 mm); nu van € 38,95 voor € 29,95 per m2. De Van Gogh, Rafael, Vermeer, Dali, Rubens en Michelangelo vloeren (toplaag 0.30 mm); nu van € 28,95 voor € 21,95 per m2. Omgerekend 25% korting dus!

20% korting op de confectie van gordijnen
Geldig t/m: 31 december 2018

Deze tijd van het jaar is natuurlijk de tijd van het gordijn. Want op deze donkere avonden pronkt het gordijn in de (woon)kamers. Met de gordijnen dicht, creëer je extra sfeer en warmte in je kamer. En voor elke wens is er wel een passend gordijn, met zoveel verkrijgbare kleuren, dessins en stoffen. Zelfs de manier van ophangen kan verschillend zijn.
En als je dan je gordijn van je dromen hebt gevonden, wil je deze natuurlijk wel mooi op maat hebben hangen. Dat doen wij graag voor je, en deze maand ook nog eens extra voordelig! Want bij gordijnen uit de Aanhuis collectie ontvang je 20% korting op de confectiekosten.

20% korting op de Moduleo Impress pvc vloeren
Geldig t/m: 31 december 2018

Een pvc vloer heeft vele voordelen. Onderhoudsvrij, geen last van krassen, geluidsdemping etc. Maar je wil natuurlijk wel graag de uitstraling van een authentieke stenen of houten vloer. Speciaal voor die wens heeft Moduleo de Impress collectie ontworpen. Deze collectie is een eerbetoon aan de kracht en pracht van de natuur. Vloeren met een impressionante reliëfdruk voor een natuurgetrouw gevoel en uitzicht, dat is Impress!
Deze maand krijg je 20% korting op deze prachtige collectie van Moduleo. Lijkt dit je wat? Kom dan snel langs in onze winkel!

Kasten-evenement
Geldig t/m: 31 december 2018

Op diverse data en locaties houden wij een exclusieve 'kastendag'. Het overzicht vind je onderaan deze pagina. Op die dag staat een grote groep specialisten klaar om aan de hand van jouw wensen een 3D-impressie te maken van je nieuwe droomkast. Je kunt uiteraard ook diverse kasten bekijken en zo jouw droomkast uitzoeken.

Meer informatie en alle data vind je hier.

Tot 25% korting op de Aanhuis collectie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl krijg je nu tot 25% korting op diverse op maat gemaakte raamdecoratie van de Aanhuis collectie.

Klik hier voor meer informatie.

   
 


Prijs- en drukfouten voorbehouden.
van Schuppen Wonen-Slapen Wijk bij Duurstede is niet verantwoordelijk voor aankopen gedaan bij van Schuppen OUTLET in Leersum.

© van Schuppen 2017 | Sitemap
Designed by Nederlink Webdesign
   
  Pinterest

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag koopavond: 19:00 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Koopzondagen: Klik hier         
van Schuppen Wonen - Slapen

Veldpoortstraat 4
3961 BL Wijk bij Duurstede

Tel. 0343 - 572600
Fax. 0343 - 576776
E-mail: info@vanschuppenwonen-slapen.nl