Service, service!

Concurrerend met grote ketens
Kwaliteitsbezorging
Uitstekende garantie
Showroom van 400m2
Klantervaringen

Home Over ons Collectie wonen Collectie Slapen Reviews Aanbiedingen Contact
 
Aanbiedingen
De meest actuele aanbiedingen kunt u in onze winkel vinden.  

25% korting op houten en aluminium jaloezieën
Geldig t/m: 31 mei 2022

Wat een fijne actie! Deze maand hebben wij 25% korting op houten en aluminium jaloezieën uit de Aanhuis collectie.

Weet je al welke kleur je kiest? Industrieel zwart, stoer grijs of strak wit? En ga je voor hout of aluminium? Verticaal, horizontaal? Wat een keuze! Onze vakmensen komen jouw nieuwe jaloezieën bij je thuis inmeten en monteren. Jij hoeft ze dus alleen maar uit te zoeken!

Raak je niet uitgekeken? Kom voor inspiratie en advies naar de winkel.

15% korting op accumotor bij elektrische raamdecoratie uit de Aanhuis collectie
Geldig t/m: 31 mei 2022

Wil je nieuwe raamdecoratie en gemak? Dan is elektrische raamdecoratie jouw ding. Lig je op de bank dan kan je via je mobieltje de gordijnen dicht doen! Kostbaar? Nee, zeker niet… het systeem werkt op een krachtige accumotor die maandenlang doorgaan en bovendien eenvoudig oplaadbaar is. Duurzaam en praktisch? Jazeker!

Profiteer nu van 15% korting op de accu motor van de elektrische raamdecoratie uit onze Aanhuis collectie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in de winkel.

Gratis SmartCord® of LiteRise® bediening bij Luxaflex® raamdecoratie
Geldig t/m: 31 mei 2022

Op zoek naar nieuwe Luxaflex® raamdecoratie? Dan ontvang je nu de SmartCord® of LiteRise® bediening gratis. SmartCord® is een Luxaflex® bedieningssysteem waarbij je de raamdecoratie via een intrekbaar koord bediend, het koord houdt constant zijn lengte.

Wil je helemaal geen koorden? Bij de LiteRise® trek je de raamdecoratie handmatig omhoog of omlaag en blijft deze op de positie hangen waar je hem loslaat. Meer weten over Luxaflex® raamdecoratie en de gratis bedieningssystemen? Kom naar de winkel.

50% korting op de tweede hor van Luxaflex®
Geldig t/m: 15 mei 2022

Maak van jouw huis een mugvrij thuis en je bent helemaal klaar voor de zomer. Zelfs op het gebied van horren is er tegenwoordig al zoveel keuze: verschillende soorten gaas, een vaste, scharnierende of een rolhor, wel of geen Poll-Tex® voor je raam...

Tot en met 15 mei ontvang je 50% korting op iedere tweede hor van Luxaflex®. Dit geldt voor raamhorren en deurhorren, ook bij een combinatie van beide soorten horren. Je kunt nooit vroeg genoeg klaar zijn voor het mooie weer! Kom langs in de winkel!

10% korting op Parade tapijt en karpetten op maat
Geldig t/m: 31 mei 2022

In de maand mei krijg je bij Aanhuis.nl een korting van maar liefst 10% op de tapijtcollectie van Parade! Dit geldt voor kamerbreed tapijt. Ben je op zoek naar een karpet? Goed nieuws! Deze actie geldt ook voor op maat gemaakte karpetten van Parade.

Een mooi tapijt is dé eyecatcher voor in je woonkamer. Of wat dacht je van een super zacht karpet voor op je slaapkamer, zo comfortabel aan je voeten! Profiteer van de actie, kom naar de winkel voor meer informatie.

10% korting op een wasmachinekast op maat
Geldig t/m: 31 mei 2022

Wil jij jouw droom waarmaken en is het nu echt tijd voor die wasmachinekast op maat? Wij hebben deze maand een geweldige actie voor je: ontvang 10% korting op een wasmachinekast op maat van het merk Allure!

Met een wasmachinekast staan straks niet alleen je wasmachine en droger op ooghoogte, ook alle sokken, wasmiddel en rondslingerende spullen berg je netjes op. Dat geeft rust en overzicht, fijn! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Kom nu naar de winkel voor meer informatie.

Actieprijs voor duurzame Marmoleum Click vloer
Geldig t/m: 31 mei 2022

Ontdek de Marmoleum Click uit onze duurzame vloeren collectie Blauw maakt gelukkig! Vloeren zonder schadelijke stoffen, volledig recyclebaar en verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren, effen of betonlook.

De duurzame vloeren van Blauw zijn CO2 neutraal geproduceerd en hebben een minimale ecologische footprint. Blauw is exclusief verkrijgbaar bij Aanhuis.nl. In mei profiteer je bovendien van de actieprijs: € 69,96 per m2. Kom naar de winkel, laat je verrassen door deze prachtige Marmoleum clickvloer collectie en ga voor duurzaam!

10% korting op shutters van Blend®
Geldig t/m: 31 mei 2022

Shutters met hun warme en stijlvolle karakter zijn perfect voor het creëren van jouw droominterieur. Tover elke ruimte in je huis om tot een luxe en sfeervolle plek. In mei krijg je 10% korting op de shutters van het merk Blend®.

Blend® shutters zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en voor allerlei ramen of deuren. Naast de korting die je in mei ontvangt profiteer je ook van onze gratis meetservice. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor shutters bij jou in huis? Kom gewoon naar de winkel!


Prijs- en drukfouten voorbehouden.

© van Schuppen 2017 | Sitemap
Designed by Nederlink Webdesign
   
  Pinterest

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Koopzondagen: Op afspraak  
van Schuppen Wonen - Slapen

Veldpoortstraat 4
3961 BL Wijk bij Duurstede

Tel. 0343 - 572600
E-mail: info@vanschuppenwonen-slapen.nl