Service, service!

Concurrerend met grote ketens
Kwaliteitsbezorging
Uitstekende garantie
Showroom van 400m2
Klantervaringen

Home Over ons Collectie wonen Collectie Slapen Reviews Aanbiedingen Contact
 
Aanbiedingen
De meest actuele aanbiedingen kunt u in onze winkel vinden.  

20% korting op duettes en plissés
Geldig t/m: 30 april 2021

Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie? En mag de raamdecoratie praktisch en stijlvol zijn? Kies dan voor duettes of plissés. Raamdecoratie is een must in jouw interieur! Duettes en plissés zijn mooi, geven privacy en gezelligheid. Van boven naar onder en andersom bedienbaar, zo bepaal jij zelf hoeveel inkijk je geeft.

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl ontvang je in april 20% korting op de duettes en plissés van Aanhuis. Ben je benieuwd naar meer? We vertellen je graag wat de voordelen van duettes en plissés zijn.

15% Korting op motor elektrische raamdecoratie van Multisol
Geldig t/m: 30 april 2021

Multisol is een A-merk op het gebied van raamdecoratie. Van verduisterende rolgordijnen tot duettes, de keuze aan raamdecoratie in effen kleuren of met prachtige dessins is groot. Ook het merk Multisol biedt jou de optie om elektrische raamdecoratie te kopen.

In april profiteer je van 15% korting op de motor van elektrische raamdecoratie van Multisol. Jouw raamdecoratie via je mobieltje bedienen; dat wil je toch ook? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor elektrische raamdecoratie bij jou thuis? Neem contact met ons op.

Luxaflex® raamdecoratie
Geldig t/m: 30 april 2021

Wil je nieuwe Luxaflex® raamdecoratie kopen? Je slaapkamer verduisteren met rolgordijnen, inkijk weren met duettes of sfeer creëren met houten jaloezieën - alles kan met de prachtige Luxaflex®. In april hebben wij een '4 halen 3 betalen' actie voor je want Luxaflex® bestaat 70 jaar!

Kies en combineer: rolgordijnen, Twists, vouwgordijnen, duettes, plissés, silhouettes, jaloezieën van houten of aluminium. In april koop je 3 raamdecoratie producten van Luxaflex® en je ontvangt het vierde, goedkoopste product gratis! Kom nu naar de winkel voor inspiratie, advies en om de mogelijkheden te bespreken.

15% korting op visgraat pvc vloeren
Geldig t/m: 30 april 2021

Visgraat pvc vloeren zijn heel populair. En dat is niet zo gek, want ze zijn mooi en passen in elke woonstijl. Leverbaar in veel verschillende kleuren, dessins, maten en types.

De hele maand april bieden wij 15% korting op PVC visgraat vloeren uit de Parquetry collectie van Moduleo. Vlekbestendig, slipvast, waterbestendig en geluidabsorberend en makkelijk in onderhoud.

15% korting op de nieuwe laminaat collectie van Aanhuis
Geldig t/m: 30 april 2021

Laminaat. Onverwoestbaar sterk, watervast en gewoon net echt hout. Met in onze Aanhuis collectie twee nieuwkomers; Flora en Livia. 20 nieuwe vloeren met een matte toplaag - welke Aanhuis laminaatvloer is jouw favoriet?

In april geven wij maar liefst 15% korting op deze nieuwe laminaat vloeren in de Aanhuis collectie. Informeer in onze winkel naar de stalen servcie!

20% korting op montagekosten van een woonkamer tv-kast of wandkast van Allure en GAAF!
Geldig t/m: 30 april 2021

Wil je sfeer creëren in je woonkamer maar mis je de stijlvolle tv-kast of wandkast? Dan is de woonkamer kast op maat van Allure de ideale oplossing voor jou! De indeling en uitstraling bepaal je zelf.

En om het makkelijk te maken profiteer je in april van 20% korting op de montagekosten voor jouw individuele woonkamer wandkast of tv-kast op maat van Allure, ook uit de GAAF! collectie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak om jouw unieke woonkamer kast op maat te ontwerpen.

   
 


Prijs- en drukfouten voorbehouden./span>td> /tr>

© van Schuppen 2017 | Sitemap
Designed by Nederlink Webdesign
   
  Pinterest

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Koopzondagen: Op afspraak  
van Schuppen Wonen - Slapen

Veldpoortstraat 4
3961 BL Wijk bij Duurstede

Tel. 0343 - 572600
E-mail: info@vanschuppenwonen-slapen.nl