Service, service!

Concurrerend met grote ketens
Kwaliteitsbezorging
Uitstekende garantie
Showroom van 400m2
Klantervaringen

Home Over ons Collectie wonen Collectie Slapen Reviews Aanbiedingen Contact
 
Aanbiedingen
De meest actuele aanbiedingen kunt u in onze winkel vinden.  

20% korting op horren van Luxaflex®
Geldig t/m: 30 september 2022

Maak van jouw huis een mugvrij thuis en je bent klaar voor de nazomer. Zelfs op het gebied van horren is er tegenwoordig al zoveel keuze: verschillende soorten gaas, een vaste, scharnierende of een rolhor, wel of geen Poll-Tex® voor je raam... Maak een afspraak met onze adviseur voor advies over de beste horren voor jouw situatie.

De hele maand september ontvang je daarom 20% korting op horren van Luxaflex®. Dit geldt voor raamhorren en deurhorren. Je kunt nooit vroeg genoeg klaar zijn voor het mooie weer! Maak een afspraak in de winkel.

Het kasten-event van 2022!
Geldig t/m: 16 oktober 2022

In oktober organiseert jouw Aanhuis.nl-winkel een gaaf kasten-event, waar je geholpen wordt door een echte kastenexpert bij het ontwerpen van jouw droomkast! Onder het genot van een hapje en drankje bekijken jullie samen alle mogelijkheden en wordt er een kast op maat volledig naar wens ontworpen.

10% korting op een inloopkast op maat!
Geldig t/m: 30 september 2022

Ben jij toe aan meer opbergruimte voor jouw kleding? Wil jij jouw droom waarmaken en eindelijk voor die inloopkast op maat gaan? Dan hebben wij deze maand een geweldige actie voor je. Je krijgt namelijk 10% korting op een inloopkast op maat! Kies uit zoveel verschillende opties, zoals een make-up spiegel, luxe verlichting of meer! Ontdek het in de winkel.

Zo wordt een inloopkast op maat erg interessant, vind je niet? Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak of kom langs in de winkel.

15% korting op accumotor bij elektrische raamdecoratie uit de Aanhuis collectie
Geldig t/m: 30 september 2022

Wil je nieuwe raamdecoratie én gemak? Dan is elektrische raamdecoratie jouw ding! Lig je op de bank; dan kan je via je mobieltje de gordijnen dicht doen! Kostbaar? Nee, zeker niet! Het systeem werkt op een krachtige accumotor die maandenlang doorgaat en bovendien eenvoudig oplaadbaar is. Duurzaam en praktisch? Jazeker!

Profiteer nu van 15% korting op de accumotor van de elektrische raamdecoratie uit onze Aanhuis collectie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in de winkel!

20% korting op rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades van Aanhuis
Geldig t/m: 30 september 2022

Maak het gezellig in huis met onze prachtige collectie rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades uit de Aanhuis collectie. Met keuze uit verschillende kleuren, stoffen en dessins kies jij de raamdecoratie die past bij jouw woonwensen! De hele maand september krijg je 20% korting op al deze raamdecoratie bij Aanhuis.

Wil je graag meer weten? Onze adviseurs helpen je graag met het adviseren én inspireren. Kom langs in de winkel of maak een afspraak!

20% korting op een hor van Luxaflex®
Geldig t/m: 30 september 2022

Maak van jouw huis een mugvrij thuis en profiteer in het najaar van een mooie actie. Zelfs op het gebied van horren is er tegenwoordig al zoveel keuze: verschillende soorten gaas, een vaste, scharnierende of een rolhor, wel of geen Poll-Tex® voor je raam...

De hele maand ontvang je 20% korting op iedere hor van Luxaflex®. Dit geldt voor raamhorren en deurhorren. Kom langs in de winkel!


Prijs- en drukfouten voorbehouden./span>

© van Schuppen 2017 | Sitemap
Designed by Nederlink Webdesign
   
  Pinterest

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Koopzondagen: Op afspraak  
van Schuppen Wonen - Slapen

Veldpoortstraat 4
3961 BL Wijk bij Duurstede

Tel. 0343 - 572600
E-mail: info@vanschuppenwonen-slapen.nl