Service, service!

Concurrerend met grote ketens
Kwaliteitsbezorging
Uitstekende garantie
Showroom van 400m2
Klantervaringen

Home Over ons Collectie wonen Collectie Slapen Reviews Aanbiedingen Contact
 
Aanbiedingen
De meest actuele aanbiedingen kunt u in onze winkel vinden.  

Bij minimaal 30m2 elektrische vloerverwarming onder je nieuwe vloer een gratis smart home box t.w.v. €449
Geldig t/m: 30 November 2021

Op zoek naar een nieuwe vloer met vloerverwarming? Dan is deze actie iets voor jou! Want bij minimaal 30m2 elektrische vloerverwarming onder je nieuwe vloer, ontvang je nu een gratis smart home box!

Elektrische vloerverwarming leggen we binnen een dag. Is slim bedienbaar en geschikt voor onder andere: Marmoleum Click, alle kurkvloeren en ook voor andere duurzame vloeren van het merk Blauw, voor click pvc en nog zoveel meer. Meer weten? Maak een afspraak in de winkel.

15% korting op het leggen
Geldig t/m: 30 November 2021

Zoek jij een zachte tegelvloer? Die bestaat! De nieuwe collectie CERAtouch van COREtec is een watervaste vloer met een onderlaag van kurk. De CERAtouch heeft de natuurlijke look van een stenen vloer en is optisch niet te onderscheiden van keramische tegels. Dat wil jij toch ook in huis?

De hele maand oktober bieden wij 15% korting op het leggen van de CERAtouch vloeren van COREtec.

Waar wacht je nog op? Maak een afspraak in de winkel.

50% korting op led verlichting
Geldig t/m: 30 November 2021

Zie je ook zo weinig als je de trap op loopt? Vervelend he. Led verlichting is dé oplossing! Ga dan ook gelijk voor een volledige traprenovantie. Want, de hele maand november krijg je 50% korting op de led verlichting bij een traprenovatie. Maak gauw een afspraak in de winkel om die traprenovatie in gang te zetten en profiteer van deze aanbieding!

Waar wacht je nog op? Tot snel. br />
LLet op; deze actie is alleen geldig bij een renovatie van een dichte trap.

15% korting op houten en aluminium jaloezieën
Geldig t/m: 30 November 2021

Wat een fijne actie! Deze maand hebben wij 15% korting op houten en aluminium jaloezieën uit de Aanhuis collectie.

Weet je al welke kleur je kiest? Industrieel zwart, of stoer grijs of strak wit? En ga je voor hout of aluminium? Verticaal, horizontaal? Wat een keuze! Onze vakmensen komen bij jou in huis inmeten en monteren. Jij hoeft ze dus alleen maar uit te zoeken :)

Raak je niet uitgekeken? Maak een afspraak in de winkel.

10% korting op TV kasten op maat gemaakt
Geldig t/m: 30 November 2021

Ben jij toe aan een nieuwe kast op maat voor jouw TV? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want we hebben een super actie voor je deze maand! Je krijgt namelijk 10% korting op een TV kast op maat! Check de aflevering van vtwonen 27 oktober, daarin komt deze gave kast ook voorbij, dat jij wil toch ook!?

Onze vakmensen monteren de kasten op maat geheel naar wens bij je thuis, nadat jij de kleur, maat en accessoires hebt uitgezocht. Maak een afspraak in de winkel.

Unieke collectie Marmoleum Click vloeren €62,95 per m2
Geldig t/m: 30 November 2021

De meest populaire marmoleum kleuren zijn nu ook exclusief verkrijgbaar in Marmoleum Click. Kies uit maar liefst 14 kleuren zoals: Milk Chocolate, Paving, Lead, Alloy, Titanium, Duin en Leem.

Bij Woningrinchting-Aanhuis.nl zijn deze vloeren van 'Blauw maakt gelukkig' exclusief verkrijgbaar voor de unieke prijs van €62,95 per m2. Marmoleum Click is daarnaast ook een duurzame vloer. Deze is volledig CO2 neutraal geproduceerd en hebben een minimale footprint voor het milieu. Maak een afspraak in de winkel.

Nieuwe Supreme Tex Back collectie vinyl
Geldig t/m: 31 December 2021

Yes! De nieuwe vinyl Supreme Tex Back collecties is er! Super duurzaam, want deze vloeren zijn voor 95% gemaakt van gerecyclede petflessen. Kom ze nu in de winkel bekijken en krijg in de maanden november & december ook nog eens korting! Deze vloer is tijdelijk voor €18,75 per m2 verkrijgbaar.

Een stoere betonlook of een natuurlijke houten vloer met het gemak van vinyl biedt veel voordelen. Welke vinyl vloer van Woninginrichting-Aanhuis is jouw favoriet? Voor meer informatie ben je van harte welkom in onze winkel.

   
 


Prijs- en drukfouten voorbehouden./span>td> /tr> /table>

© van Schuppen 2017 | Sitemap
Designed by Nederlink Webdesign
   
  Pinterest

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Koopzondagen: Op afspraak  
van Schuppen Wonen - Slapen

Veldpoortstraat 4
3961 BL Wijk bij Duurstede

Tel. 0343 - 572600
E-mail: info@vanschuppenwonen-slapen.nl